Om Helgeland Bakeri

Kontaktinfo
Bakeri Utsalg Mosjøen:

Skjervgata 12 
8656 Mosjøen
tlf: 90 65 84 44
post@helgelandbakeri.no

Kontaktinfo Bakeri:
Lyngenveien 21 
8663 Mosjøen
tlf: 911 63 909
post@helgelandbakeri.no

Kontaktinfo regnskap/Faktura:
Nyrudveien 17 
8657 Mosjøen
tlf: 75 11 10 40
Regnskap@helgelandbakeri.no

Vi er et nisjebakeri med høy baker- og konditorfaglig kompetanse som satser på å levere de beste og ferskeste baker- og konditorvarer av høyeste kvalitet.

30.03.201714:37 Liss Marie Jakobsen

Din lokale baker:

 Våre ansatte er her for å hjelpe deg. Med høy faglig kompetanse og ett brennende hjerte for faget ønsker vi å være din faste og lojale lokale baker og ikke minst så ønsker vi å være ditt førstevalg når du trenger brød, kaker og mat. Alle våre produkter lages hel fra bunnen av. Vi bruker ingen mikser eller halvfabrikater i våre produkter. Dermed har vi full kontroll over hva som befinner seg i våre produkter. Vi har i tillegg ett stort utvalg av allergivennlig mat som f.eks glutenfrie produkter, laktosefrie produkter og andre allergier / intoleranser.

 

 Vårt samfunnsansvar:

Som produsent av dagsferske varer er vi klar over at det i vår bransje kan bli mye matsvinn og vi gjør alltid vårt beste for å prøve å minimere dette. I dag er det nesten ingen ting som går til spille hos oss og det er vi litt stolte av. Ved dagens slutt sørger vi for at varer som er igjen og egentlig skulle blitt kastet går til trengende og andre steder som trenger litt ekstra mat på bordet. Våre utsalg benytter i tillegg «too good to go» appen for å selge det som er igjen til en rimelig penge. Det som kommer inn av brødretur fra blant annet dagligvarehandelen samler vi sammen til dyrefor for kuer, griser og hester i lokalområdet.
På denne måten minsker vi matavfallet og gleder mange av våre medmennesker.

 

 

LOKAL – ENGASJERT – KVALITET – SERVICE – KUNNSKAP – TRYGGHET

 

Velkommen til din lokale baker